(Русская версия в разработке)

Ana Rodrigues, manager al  Programului International Aflatoun, în vizita la CDC Indigo

       În ajunul sarbatorilor de iarna, CDC Indigo a fost vizitat de catre Ana Rodrigues, manager al Programului International Aflatoun. Acest eveniment a putut sa aiba loc datorita faptului ca Centrul nostru face parte din reteaua internationala a acestui Program. Amintim ca în cadrul Programului Aflatoun copiii învata, prin intermediul jocului si al altor activitati interactive, cum sa se descopere pe sine si pe celalalt; cum sa devina creativi, întelepti si economi; cum sa fie unici si deosebiti etc. Revenind la vizita, vom mentiona ca discipolii CDC Indigo au demonstrat ca sunt niste buni Aflatouni: au raspuns ingenios la întrebarile oaspetelui, au recitat cu mult suflet poezii si au povestit istorioare, punîndu-si în valoare inteligenta si spiritul artistic. În discutie cu dna Ana Rodrigues copiii au accentuat cît de important este sa fii un om bun, sa ai prieteni, sa faci fapte bune acasa, la scoala si în comunitate. Oaspetele nostru i-a îndemnat pe copii sa-si urmeze visele, sa fie perseverenti, dar si rabdatori în acelasi timp, deoarece nu întotdeauna lucrurile se întîmpla imediat.
       Nu demult am primit de la Ana Rodrigues o scrisoare de multumire, pe care o prezentam mai jos.

Dragi prieteni Aflatoun,
       Va amintiti de mine? Sunt Ana din Portrugalia si am vizitat centrul vostru luna trecuta. Am ales centrul Indigo, deoarece în Amsterdam (Olanda) lucrez cu Aflatoun si dupa cum va spuneam si în cadrul întîlnirii, este foarte important sa-i cunoastem pe Aflatounii din toata lumea, sa vedem cu ce se ocupa si sa-i ajutam sa-si rezolve problemele. (...)
       Mi-a facut placere sa va cunosc si sa discut cu voi. Am observat ca sunteti un grup de copii ambitiosi, cu vise pe care doriti sa le realizati în tara sau peste hotare.
       Pentru ca suntem fiinte umane, noi toti avem diferite vise. Urmîndu-l pe Aflatoun, voi veti învata cum sa va transformati visele în realitate. Unul din secretele care o sa va ajute sa va realizati visele este sa fiti perseverenti, dar si rabdatori în acelasi timp, deoarece uneori lucrurile nu se întîmpla imediat. Dupa ce v-am cunoscut si le-am povestit prietenilor mei din Amsterdam despre voi, mi-am dat seama ca aveti un potential enorm care o sa va ajute ca visele voastre sa devina realitate. Întotdeauna sa va amintiti sa-i faceti parte din visul vostru pe cei care va încurajeaza si sa împartasiti cu ei emotiile si realizarile voastre.
       Pentru ca voi sa cunoasteti si alti Aflatouni din lume, am pus în plic niste poze cu copiii Aflatoun din alte tari de pe glob.
       Multumesc voua si învatatorilor vostri pentru primirea calduroasa pe care am avut-o la centrul Indigo. Sper sa primesc curînd vesti bune de la doamna Nadejda si dna Angela. Vreau sa va îndemn ca si în continuare sa învatati lucruri noi, sa faceti fapte bune si sa straluciti asemeni lui Aflatoun.
       Pentru ca suntem în preajma sarbatorilor de iarna, Va doresc un Craciun fericit si un An Nou plin de surprize frumoase si vise împlinite.
       La Multi Ani!

 

       Cu drag,
       Ana

Bd. Decebal 80, nr.106, MD-2038, mun. Chisinau, tel./fax: (+373 22) 57 10 62, E-mail: cdcindigo@indigocentre.md, www.indigocentre.md

©   Copyright by iANDES Studio S.R.L.