Mama-i zîmbet si lumina…

       Acesta a fost genericul serbarii organizat la CDC “Indigo” cu prilejul Zilei Internationale a Femeii.
       Dragoste si bucurie, caldura si mult optimism - iata ce puteai citi în ochii copiilor, a mamicilor si a bunicutelor prezente la eveniment.

Mama-i unica pe lume
Mama-i prima noastra scoala

De la dînsa poarta nume

Pîn - si Patria natala

- acest vers semnat de poetul Grigore Vieru, atît de aproape si atît de al nostru, a fost rostit de copii cu atîta convingere si dragoste, ca cei prezenti nu au putut sa-si stapîneasca emotiile de mîndrie si de ferma convingere ca menirea fundamentala a noastra este de a fi Om si a creste lînga noi un OM.

       Sarbatoarea a scos în evidenta intentia sincera a copiilor de a demonstra ca sînt buni si talentati, ca pot recita frumos poezii si interpreta cîntece, bucurîndu-i astfel pe cei dragi.
       Programul a inclus poezii despre Mama si Primavara semnate de Grigore Vieru, Vasile Alecsandri, Vasile G. Popa s.a, dar si cîntece consacrate celei mai scumpe fiinte de pe pamînt. A fost de neuitat pentru copii, dar si pentru toti cei prezenti, “interventia” benefica si ingenioasa, pe parcursul sarbatorii, a Zînei Primaverii si a lui Veselci, care i-au “supus” pe copii, dar si pe publicul spectator, la veritabile probe de creativitate, de manifestare a artistismului si a spirutului de echipa.

       La sfîrsit de sarbatoare copilasii si-au felicitat mamicile si bunicutele cu cîte o compozitie de sarbatoare (creatie proprie), pe care au pregatit-o în cadrul activitatilor la educatia tehnologica.

Si pentru ca sarbatoarea sa dainuie în amintirea copiilor, a parintilor si a pedagogilor si peste ani, toata lumea prezenta la eveniment a facut mai multe poze si s-a filmat în secvente video.
 

Bd. Decebal 80, nr.106, MD-2038, mun. Chisinau, tel./fax: (+373 22) 57 10 62, E-mail: cdcindigo@indigocentre.md, www.indigocentre.md

©   Copyright INDIGO - Centrul de dezvoltare creativa a copiilor si adolescentilor / design by iANDES STUDIO S.R.L.