sarbatoarea

absolvent inidgo

careu indigo

 

(Русская версия в разработке)

Sarbatoarea copilariei la CDC „Indigo”

Unu Iunie! Freamat enigmatic în sufletul tuturor: si al celor mici si al maturilor. Freamat de sarbatoare, de întrebari si raspunsuri:

- Cine sînt, de unde vin?

- Vin din copilaria mea, din tara cu numele “Copilarie”.

Copilaria e ca un suvoi de apa curat si limpede, la care omenirea alearga fara încetare sa-si potoleasca setea idealurilor sale de dragoste, bunatate, frumusete, perfectiune.

Copilaria este un tarîm magic, o lume duioasa, dulce si sincera. Este o lume plina de miracole, sperante, naivitati în care orice se poate întîmpla. Ne putem întîlni cu Fat-Frumos si Ileana Cosînzeana, cu zmei si cu Sfînta Duminica, putem vizita orice loc din lume cu ochii imaginatiei si sa credem cu tarie ca am fost acolo cu adevarat.

Copilaria este singurul moment al vietii în care traim totul cu maxima intensitate, în care plîngem si rîdem în aceiasi ora, în care ne suparam si iertam dupa cîteva momente, în care sîntem singuri si în acelasi timp cu toata lumea.

Copiii au felul lor de a vedea lumea, ei îsi zidesc fericirea pe visuri, iar povestile în care binele învinge raul, fac parte din realitatea lor”.

Cu aceste impresionante cuvinte dl Nicolae Darie, artist al poporului, pedagog, conducator al atelierului creativ “Educatie prin teatru, a deschis sarbatoarea copilariei la CDC “Indigo”.

De fapt, pentru copii, dar si pentru toti cei prezenti, a fost o sarbatoare tripla: Eva la indigo

  • Ziua Internationala a Copilului;

  • Absolvent 2011-promotia II;

  • Bun venit, Vacanta mare!

În calitate de oaspete de onoare, la sarbatoarea de la CDC “Indigo” a fost invitatîndragitul poet, prozator si dramaturg Iulian Filip, care a adresat copiilor si parintilor felicitari cu prilejul sarbatorii, a recitat cîteva poezii din creatia sa si i-a îndemnat pe toti sa citeasca cît se poate mai mult. Iulian Filip a generat o atmosfera deosebita, de neuitat.

Un moment unic si special al sarbatorii a fost cel de înmînare a adeverintelor, medaliilor si a cadourilor absolventilor Centrului, promotia 2011.

Ziua Internationala a Copilului si data inaugurarii Centrului de Dezvoltare Creativa a Copiilor si Adolescentilor ”Indigo” nu este o coincidenta întîmplatoare, este ceva normal si firesc, deoarece tot ce se întîmpla la Indigo este orientat în primul rînd spre copii, spre descoperirea si dezvoltarea aptitudinilor si talentelor acestora. Cosmin la indigo

Anul acesta din cuibul „Indigo” îsi iau zborul cinci copii, frumosi, harnici si dornici de carte: Eva Vdovîi; Sofia-Anastasia Plopan; Cosmin Vicol; Artur Rotaru; Roman Coman.

Din numele întregului colectiv al Centrului, dna Nadejda Carp, presedinte al CA al CDC „Indigo” i-a felicitat pe copii pentru ca au devenit absolventi si i-a invitat sa paseasca pe o noua treapta – cea de ELEV.

Dna Stela Vdovîi, parinte, a adresat cuvinte de multumire cadrelor didactice de la CDC „Indigo” pentru efortul sustinut în educarea copiilor în cadrul atelierelor creative a Centrului.

În cea de-a doua parte a serbarii copiii au avut parte de o distractie pe cinste, or, si de data aceasta în ospetie au sosit animatorii de la Teatrul Municipal „Guguta”. Pe lînga concursuri si jocuri de creativitate, care i-au incitat de-a binelea pe copii, acestea au reusit sa evolueze si cu un program artisitic, apreciat de cei prezenti.

Serbarea a continuat si dupa amiaza, Aici toti au fost încîntati de piesele instrumentale interpretate cu mult suflet la pian de catre Alina –Paula Carp. Elevii, membri ai atelierului creativ Educatie prin teatru, au prezentat povestea înscenata Ursul pacalit de vulpe, dialogul Boierul si Pacala, au recitat poezii. Sofia la indigo

La sfîrsitul serbarii echipa CDC „Indigo” a dorit participantilor sa poarte în suflet mereu feeria si inocenta vîrstei de copil si sa se bucure din plin de vacanta mare.

Bucurie indigonoi si parintii Indigo

indigo indigo indigo indigo
indigo indigo indigo indigo
indigo
indigo
indigo
indigo
indigo
indigo
indigo
indigo
indigo
indigo
indigo
indigo
indigoindigoindigo
 

Bd. Decebal 80, nr.106, MD-2038, mun. Chisinau, tel./fax: (+373 22) 57 10 62, E-mail: cdcindigo@indigocentre.md, www.indigocentre.md

©   Copyright by iANDES Studio S.R.L.